Hvem er vi?


Rincón Rent har i mere end 10 år dedikeret sig til udlejning af private ferieboliger i området omkring Malaga.

Vi sætter en ære i kun at udvælge de bedste ferieboliger, og har gennem årene skabt en trofast kundekreds af glade og tilfredse gæster, der lejer år efter år.

Vi går op i at der er en høj service og kundetilfredshed både i bookingøjeblikket, men også under og efter ferien. I modsætning til mange andre udlejningsportaler, er vi til stede her på kysten og det er altid let for vores kunder, at få fat i os under ferien, hvis der er behov for det.

Booking


Behøver du hjælpe til udvælgelsen af din bolig eller har spørgsmål til din reservation, er vi altid let tilgængelig og du må endeligt kontakte os. Vi er her af samme årsag.

Kristian Bang - bookingansvarlig

Housekeeping


Under ferien, sørger for vi for, at tage godt imod jer ved ferieboligen og tager ikke derfra førend vi er sikre på, at I er godt installeret. Mit team har inden jeres ankomst sørget for, at der er gjort pinligt rent, redt senge op til jer, lagt håndklæder frem og der er naturligvis en flaske vin til jer.

Milagros Jimenez Cortes, ansvarlig for housekeeping

Boligejer


Den nye lejelov i Andalusien for private udlejere, har medført en del bureaukrati og nye regelsæt man skal forholde sig til. Som boligejer hos os, er man I trygge hænder, da vi sørger for at alt fra den lovmæssige udlejningslicens, gæste-check-in med videre er på plads. 90% af vores boligejere, er ikke fra Spanien men fra andre Europæiske lande, USA og Canada, og deres bolig i Spanien er typisk deres 2. eller 3. bolig.

Vi har derfor udviklet et Fuld Service Koncept, hvor vi står for alt det praktiske i forbindelse med udlejningen. Udover det administrative sørger vi for at boligen er klar til gæsterne og vort serviceteam og håndværkere kan hjælpe til, hvis en vandhane drypper eller en aircondition skal renses. Vores boligejere synes det er nemt og bekvemt, at vi er til stede og kan sørge for det hele.

Vores værdier


Vi sætter kvalitet, tryghed og service overfor kunder og boligejere højest.

Rincón Rent er en fuld servicevirksomhed på Costa del sol, der skaber en sikker kontakt imellem lejere og udlejere. Hos os får du sikkerhed for service, ikke kun når du bestiller din bolig, men også under og efter dit ophold. Vort flerårige ophold på kysten giver dig et lokalkendskab, du kan benytte dig af både før og under opholdet.

Vi bestræber os hele tiden til at have et stort udbud af boliger samt services. Hvis du ikke lige finder, det du søger hos os som enten lejer eller boligejer, er du altid hjertelig velkommen til at kontakte os, så vi kan finde den helt rigtige løsning, der passer lige netop dig!

Joan Hansen, indehaver


Vores formål er at skabe en sikker kontakt imellem boliglejer og udlejer.

Rincón Rent er en fuld servicevirksomhed, der er en paraplyorganisation hvor alle nødvendige funktioner omkring boligudlejning, -vedligeholdelse, -opsyn og administration er tilkoblet.

For at kunne give vore kunder den bedste oplevelse har vi en række standard serviceydelser, som vi tilbyder, og samtidig er vi meget åbne og lydhøre overfor kundernes enkelte behov, så vi i samarbejde kan finde den bedste løsning.

Selv om vi har en løbende kvalitetskontrol af vore serviceydelser, forventer vi også samtidig af vore kunder, at de straks henvender sig til os, hvis vi ikke lever op til, hvad vi lover eller beskriver i vort markedsføringsmateriale, da vort ord - både det skrevne som sagte, er alle vore kunders garanti for service og kvalitet, og vort firmas garant for en høj integritet.

Et firma med en høj integritet er nødvendigt for en holdbar løsning i længden!

Michael Kolodnicki, indehaver