Generelle betingelser


LEJEBESTEMMELSER

 

BETINGELSER  1. Boligen er til rådighed på ankomstdagen fra kl. 15.00 og skal forlades på afrejsedagen kl. 10, med mindre andet er aftalt.

 

  1. Ankomst til boligen senere end kl. 22:00, er kun muligt mod forudgående aftale og 'sen-ankomst' gebyr skal påregnes.

 

  1. Nøgler udleveres ved ankomst mod fremvisning af bekræftende lejeaftale / voucher.

 

  1. Er der mod forventning flere personer i boligen end aftalt, kan aftalen ophæves øjeblikkeligt, uden tilbagebetaling af lejebeløbet. Den samlede lejepris kan afhænge af personantallet, og lejer er derfor forpligtet til omgående at oplyse, hvis personantallet ændres og indbetale den eventuelle merpris.

 

  1. Husdyr må ikke under nogen omstændigheder medbringes, med mindre dette er aftalt på forhånd.

 

  1. Kørselsvejledning og/eller adresse til boligen/mødested for nøgleudlevering sendes sammen med bekræftelsen af restbetalingen.

 

  1. Ved indbetaling af 1. rate / Bekræftende indbetaling, bekræfter lejer at have læst hele beskrivelsen af boligen samt eventuelle underpunkter til boligbeskrivelsen på www.RinconRent.dk

 

  1. Skulle ekstra installationer i boligen såsom, internet, satellit tv, jacuzzi, m.v. Ikke fungere eller være ude af drift, vil Rincón Rent øjeblikkeligt kontakte rette instans for udbedring. Der gives ikke kompensation i lejen for dette.

 

  1. Rincón Rent kan på intet tidspunkt stilles ansvarlig for at 3. parts forretninger, forlystelser el. Lign. I området lukker. Dette inkl. indkøbssteder, restauranter, internetcaféer, cykeludlejning, vaskerier, badeland, golf m.v.

 

  1. Det Refunderbare Depositum er til sikkerhed for at boligen tilbageleveres i ordentlig stand, tilbagebetales til lejers bankkonto senest 10 dage efter afrejse, fratrukket evt. Omkostninger til udbedringer af skader m.v. Boligen bliver inspiceret før og efter lejers ophold. Der vil blive opkrævet for forsvundne genstande, herunder sengetøj, nøgler, fjernbetjening til garager, swimmingpool-kort m.v. Der vil blive opkrævet for ekstra rengøring, opvask, flyttede møbler, affald og skrald der ikke er fjernet. Der vil blive opkrævet for skader på boligen ud over normal slitage. Desuden kan depositummet mistes, hvis boligens eller området hus- og ordensregler ikke overholdes, herunder regler i fællesområde, swimmingpoolområde m.v. Eventuelle skader, fejl og/eller mangler i boligen, skal meddeles Rincón Rent senest 24 timer efter ankomst.
   Eventuelle skader, fejl og/eller mangler i boligen, skal meddeles Rincón Rent senest 24 timer efter ankomst.

 

  1. SPECIELT - LANDHUSE / BOLIGER I BJERGENE: Betegnelsen 'grusvej' benyttes, når en bolig er beliggende i bjergene, og hvor det sidste stykke af tilkørselsvejen ikke er asfalteret eller cementeret. En grusvej i de Andalusiske bjerge eller bjergene ved Costa del Sol, består ikke af fine perlegrussten el.lign. Det er en vej bestående af: grus/jord/sten/klippe. Det er en vej, der kan være hullet, ujævn, ligge højt placeret, være smal. Leje af bil eller egen bil er nødvendig. Brug ikke minibus, men max. 7 sæders biler. Taxa eller offentlig transport er ikke tilgængelig i området. Da huset er beliggende i de Andalusiske bjerge eller bjergene på Costa del Sol, er vejen til boligen ofte en bjergvej. En bjergvej er kendetegnet ved, at den er beliggende i bjergene, at der kan være hårnålesving, vejen kan være smal, højt placeret over havet, og der kan være "langt ned".AFBESTILLING  1. Ved afbestilling op til og med 30 dage før ankomst: Har lejer indbetalt lejekontraktens fulde beløb, refunderes 70%, svarende til restbeløbet.

 

  1. Ved afbestilling under 30 dage: Ingen refusion. Det anbefales, at man tegner en afbestillingsforsikring!

 

  1. Bekræftende Indbetlaing / 1. rate er aldrig refunderbar og fungerer som lejers bekræftelse af bookingen. 

 

ANSVAR  1. Lejer hæfter selv for ødelagt indbo, skader på, i og omkring boligen og dens tilhørende, forårsaget af lejer, lejers gæster eller tredje part.

 

  1. Hverken Rincón Rent, Rincón Partnere, eller boligejere, kan stilles til ansvar for lejers bortkomne eller ødelagte private ejendele.

 

  1. Det er op til lejer selv at sørge for fuld dækkende forsikring i tilfælde af ulykke, ansvar og 3. part m.v.
   Vi anbefaler man tegner en rejseforsikring!Lejer er indforstået med ovenstående lejebestemmelser ved indbetaling af lejebeløbet eller 1. rate.

 

--

 

 God fornøjelse med valget af din feriebolig, og vi ser allerede nu frem til at tage godt imod jer.