You are here

Nyheder

Glutenfri Restauranter på Costa del Sol

Vi ved godt, hvor svært det kan være, at finde restauranter hvor man kan få mad uden gluten især i udlandet. Men nu i Malaga kan du finde op til 36 restauranter, hvor dette er muligt. Her er et lille udpluk af restauranterne:

www.rinconrent.dk/glutenfri-restauranter
 Shopping på Costa del Sol

Malaga er en moderne by med flere shoppingcentre og et meget charmerende strøg "Calle Larios". Skal du til det sydlige Spanien og vil gerne på en shoppingtur må du hellere checke denne liste over de mest populære shoppingcentre:

www.rinconrent.dk/shopping
 Costa del Golf

Golfbanerne i Sydspanien er kendt for at være blandt de bedste i hele Europa. Skal du en tur til det sydlige Spanien vil du finde denne komplete liste over de mest populære golfbaner nyttig: 

www.rinconrent.dk/golf

 


 

Malaga CF Fodboldkampe

Interesserer du dig for fodbold og gerne vil se en lækker fodbold i den bedste spanske række, så kommer du ikke uden om Malaga CF. Se hvordan du kan få billetter:

www.rinconrent.dk/malaga-cf

 


 

Løb i Andalusien

Følg med i hvor der er løb i Andalusien. Ex. Malaga Maraton, Sevilla Maraton, 100 km løbet i Ronda m.m. 

www.rinconrent.dk/løb

 


 

Velkommen til vores nye hjemmeside

 
Rincón Rent har fået nyt design på hjemmesiden og nyt logo. Vi er meget glade for det nye layout på hjemmesiden og håber, at vores kunder og gæster synes lige så godt om det. Hjemmesiden er blevet væsentlig mere brugervenlig og boligerne bliver præsenteret utrolig flot med det nye fotogalleri med ekstra store billeder. Vi håber på denne måde, at kunne præsentere boligerne endnu mere virkelighedstro, så vores gæster trygt kan se, hvad de booker. Et af de største komplimenter for os, har altid været, når gæsterne ved ankomsten til deres ferieboliger siger ”jamen det ser jo ud som på billederne”. 
 
Hjemmesiden bliver lanceret i flere faser, hvor der ved de kommende opdateringer vil være flere funktioner til gavn for både gæster og boligejere. I første fase er den største forskel til tidligere det nye, flotte og tidssvarende layout, som er venligt at se på og bruge for vores kunder. 
 
Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med brugen af hjemmesiden, og håber den vil gøre det nemmere for dig at vælge den rigtige feriebolig. 
 
 
Mange venlige hilsner
Joan Hansen & Michael Kolodnicki